Hereford Road

Complete renovation of a Grade II listed five storey townhouse in Notting Hill. 
The scheme consisted of a new glazed rear extension at raised ground floor level, with stairs leading down onto the new landscaped garden. A new solid oak cantilevered staircase was introduced to link the existing raised ground floor level to a new basement level under the rear garden.

The proposed basement includes a playroom and gym, with lower ground housing guest accommodation and utilities. The raised ground floor has had all its original features restored. A change in-layout allowed for an open plan kitchen/ dinner flooded with natural light, with views all the way through the house onto the rear garden.

The first floor includes WC, formal lounge and snug, while the second floor houses the master suite with a luxurious en-suite bathroom and dressing room. The third floor allows for three children’s bedrooms and a family bathroom.

T +44 (0)208 969 9223

E [email protected]

Get directions Get directions